O nás

KOMPLETNÍ SERVIS SLUŽEB PŘI VÝROBĚ NÁBYTKU

Kolem výroby nábytku zajišťujeme kompletní servis služeb, včetně dokumentace jako 3D návrhy a ilustrace, dále zpracování a výroby nábytku, dopravy a konečné montáže nábytku. Na námi vyrobený a montovaný nábytek poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. Na vybrané kusy nábytku poskytujeme i prodloužené, individuální záruky. Chcete kvalitní nábytek? Kontaktujte R-Interiér – výrobu nábytku na zakázku.

 BOHATÝ VÝBĚR MATERIÁLŮ A ÚPRAV PRO BYTOVÝ NÁBYTEK

Ve své standardní nabídce máme široké vzorníky materiálů, povrchových úprav a doplňků, které můžeme využít při výrobě bytového nábytku. Vše záleží na finančních možnostech zákazníka, přání a potřebách. Vše jsme schopni individuálně upravit pro maximální užitek. Námi vyrobený bytový nábytek má vysokou kvalitu, dlouhou životnost a praktické vlastnosti. Vše k tomu za dobré ceny. 

Nábytek a vestavěné skříně na míru Vám vyrobíme s citem pro umístění do zvoleného prostoru. Samozřejmý je správný výběr barev, které pečlivě sladíme s Vaším interiérem. Důraz klademe především na maximální vstřícnost a kvalitu nábytkového provedení.

Vestavěné skříně můžeme vybavit praktickými doplňky v různých provedeních a materiálech zvyšujících komfort jejich užívání. Při rozhodování o řešení úložných prostor byste se měli rozhodnout, jestli dáte přednost skříni vestavěné nebo klasické. Každá z nich má své výhody, které určují potřeby a možnosti uživatele. 

Výroba nábytku – nábytek na zakázku

  • Kuchyňské linky na míru
  • Vestavěné skříně
  • Dětské pokoje, ložnice
  • Kanceláře a vybavení provozoven
  • Koupelnový nábytek
  • komplexní dodávka nábytku včetně realizace interiéru na klíč
  • zpracování návrhů designu pro daný interiér i nábytek
  • výroba jednotlivých kusů nábytku

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday–Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

About This Site

This may be a good place to introduce yourself and your site or include some credits.

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday–Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM